Voor meer informatie of een kantoor in uw regio

Neem contact op

Je bent werknemer

Je bent thuis, ziek of om een andere reden kun je (voorlopig) niet aan het werk. Samen met je werkgever ben je nu verantwoordelijk om zo snel als goed is, weer aan de slag te gaan. Jouw casemanager zal je persoonlijk begeleiden in dit traject.

Moet er snel een fysiotherapeut of psycholoog worden gevonden? Draagt een cursus of training bij tot herstel? Een casemanager zal zijn (levens)ervaring en grote netwerk inzetten voor jouw gezonde terugkeer.

Ik ben ziek en nu?

Je hebt je ziek gemeld bij je werkgever en hij heeft dat aan NLG Arbo gemeld. Wij nemen binnen twee weken contact op. Als je daar niet op wilt wachten, kun je ook ons bellen en  jouw casemanager alvast spreken.

Ziek zijn is één ding, maar hoe nu verder? Het is vaak een onzekere periode waar je meestal geen ervaring mee hebt. Gelukkig maar. Wij hebben daar wel veel ervaring mee en jouw casemanager zeker. Die zal jou begeleiden (als het nodig is de eerste twee jaar) in deze periode. Samen met hem of haar ga je kijken naar hoe je weer aan de slag kunt gaan, gedeeltelijk of helemaal. Wat de gevolgen financieel zijn als dat niet helemaal meer lukt. Als je na twee jaar niet weer aan het werk bent, kom je in een nieuwe fase terecht. Dan gaan we kijken of je bijvoorbeeld in aanmerking komt voor een WIA-uitkering.

Privacy gegarandeerd

Jouw privacy is bij onze casemanagers in vertrouwde handen. Alles wat we met je bespreken gebruiken we alleen voor een goed en snel re-integratieproces. Er worden zonder toestemming geen persoonlijke gegevens van de werknemer aan de werkgever en verzekeraar verstrekt. Je casemanager legt geen medisch dossier aan. Het medisch dossier blijft in veilige handen van jouw bedrijfsarts.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op