Voor meer informatie of een kantoor in uw regio

Neem contact op

Arbo dienstverlening voor werkgevers

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om voor goede arbeidsomstandigheden te zorgen. En je ziekteverzuimbeleid moet op orde zijn. Kies je voor standaard arbodiensten of maatwerk? Met NLG Arbo kies je voor de beste oplossing. Vanzelfsprekend passend bij de aard en grootte van jouw onderneming.

Omdat je het als ondernemer al druk genoeg hebt met ondernemen krijg je bij NLG Arbo een vaste casemanager. En wanneer het nodig is kan die ook op locatie langskomen. Dat is dan wel zo handig. En de eerste ziekmelding gaat online via NLG Werkportaal.

Wat doet een casemanager?

Deze adviseert over de mogelijkheden van werkhervatting. Maar ook de wettelijke verplichtingen uit de Wet Verbetering Poortwachter bewaakt hij. Of hij legt contact met de werknemer, de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige of andere betrokken partijen.

Zo begeleidt NLG Arbo het re-integratieproces van de eerste twee jaar tot en met de instroming in de WIA. Want ook al duurt het veel langer dan een griepje: ook dan kijkt de casemanager mee naar een duurzame oplossing.

Ben je als werkgever Eigenrisicodrager?

Kies dan ook voor onze verdere begeleiding van de werknemer na beëindiging van het dienstverband. NLG Arbo is de specialist in het voorkomen en oplossen van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Dus wordt iemand een keer ziek, dan helpt je persoonlijke casemanager je direct. Zodat je snel weer verder kunt.

Vanaf de eerste ziekmelding tot en met een eventuele WIA-aanvraag: je kunt altijd rekenen op advies van NLG Arbo wanneer je terug wilt dringen, behoefte hebt aan begeleiding of inzicht in de re-integratie: één telefoontje naar NLG Arbo en we staan klaar als regisseur.

We gaan uit van ieders verantwoordelijkheid en samen gaan we op zoek naar een goede oplossing. Ter ondersteuning hebben we een breed netwerk van bedrijfsartsen, casemanagers, arbeidsdeskundigen en verzekeringsadviseurs.

Waarom kies je NLG Arbo?

We zoeken altijd naar oplossingen, zijn eerlijk en integer, reflecteren duidelijk en helder en we gaan voor het beste resultaat.

Neem contact met ons op

Gerelateerde berichten