Voor meer informatie of een kantoor in uw regio

Neem contact op

Je bent werkgever

Als ondernemer ben je geen expert op het gebied van verzuim. Gelukkig maar, toch? Maar als ondernemer ben je wel wettelijk verplicht om je ziekteverzuimbeleid op orde te hebben.

Op orde, hoe ziet dat er dan bij jou uit? Hoe bouw je een re-integratiedossier op? De Wet Poortwachter, je hebt ervan gehoord, maar wat moet je precies doen om te voorkomen dat je hoge boetes moet betalen?

NLG Arbo is dé expert op het gebied van verzuim voor ondernemers. Verzuim is een vak, ons vak. En een mooi vak ook trouwens, vinden wij.

Samen met de werkgever kijken we wat er bij de onderneming past op het gebied van verzuimbeleid. Wat is noodzakelijk, wat is wenselijk, wat is overbodig? Wat kan de organisatie zelf en waar is NLG Arbo de juiste partner voor?

NLG Arbo is altijd in de buurt, met verschillende vestigingen verspreid over het land. Dit betekent dat we de regio goed kennen en elkaar dus ‘verstaan’. Onze casemanagers hebben een groot (regionaal) netwerk van precies de juiste instanties, experts en specialisten waarmee er snel geschakeld kan worden. Onze casemanagers spreken graag samen de zaken door met een kop koffie. Dikke kans dus dat je jarenlang met elkaar optrekt. En dat hij jou en jouw bedrijf dus ook steeds beter leert kennen. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor NLG Arbo.

We staan er als partners. We voeren de regie in een verzuimtraject en nemen alles uit handen. Van de eerste ziekmelding tot een eventuele aanvraag voor de WIA als de werknemer na twee jaar zijn werk nog niet heeft hervat. En alles daar tussenin. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer zich kan blijven richten op wat hij het liefste doet: keihard werken aan het succes van zijn onderneming.

Meer weten?

Neem contact met ons op