· Door NLG · In NLG nieuws

Coen van Ham voorzitter bestuur NLG

De leden van NLG hebben Coen van Ham benoemd tot voorzitter van het bestuur. Hij volgt Kees Boer op, die sinds de oprichting het voorzitterschap heeft vervuld.

Coen van Ham (46) is directeur van Kettlitz Wulfse Verzekeringen in Nieuwegein. Eerder was hij algemeen directeur van service provider Nedasco. Hij begon zijn loopbaan bij het schadeverzekeringsbedrijf van AEGON, waar hij diverse vakspecialistische en managementfunctiesheeft vervuld. Voorts was hij een aantal jaren voorzitter van de Nederlandse Vereniging vanGevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Naast Van Ham zijn ook Anne Bergsma (Assurantiebedrijf Froonacker) en Bob Veldhuis (Veldhuis Advies) tot het bestuur toegetreden.

Met deze benoemingen bestaat het bestuur van de Noordeloos Groep nu uit Coen van Ham, Anne Bergsma, Sander Groenendijk (Benevia), Eric Lacroix (Offermans Joosten Groep) en Bob Veldhuis. In 2012 zal de focus van het bestuur liggen op de verdere uitrol van NLG Pensioenservices, realisatie van een brede gezamenlijke inkoop van verzekeringsproducten en -diensten, beslissingen over een gezamenlijk ICT-platform en het verder verhogen van de kwaliteit en deskundigheid van alle kantoren. Daarmee worden de slagkracht, efficiency en bedrijfsvoering van alle leden geoptimaliseerd.

Coen van Ham: “De Noordeloos Groep heeft onder leiding van mijn voorganger Kees Boer ambitieuze en concrete plannen voor de toekomst van NLG ontwikkeld. Kees verdient daarvoor een groot compliment. Mijn collega’s vertrouwen het nieuwe bestuur nu de implementatie daarvan toe onder mijn voorzitterschap. Daarmee ben ik vereerd en we zijn zeer gemotiveerd om de gezamenlijke kracht die we binnen de Noordeloos Groep kunnen ontwikkelen optimaal te gaan benutten ten behoeve van onze klanten.”

De Noordeloos Groep is een samenwerkingsverband van 12 zelfstandige bemiddelaars en gevolmachtigde agenten: BeneVia, Eijgendaal & van Romondt, Assurantiebedrijf Froonacker, Kettlitz Wulfse, Lukassen & Boer, Millenaar Adviesgroep, Offermans Joosten Groep, Rivez, Thoma Groep, Veldhuis Adviesgroep, VMDeerenberg en Westenburg Assurantiën.