· Door Marianne van der Voort · In NLG nieuws

Hoeijmakers Groep treedt toe tot NLG

Hoeijmakers Groep uit Kessel treedt toe tot NLG Groep. In de ledenvergadering van mei 2022 is Hoeijmakers Groep voorgedragen en alle leden hebben ingestemd. Door het toetreden van Hoeijmakers tot NLG versterkt NLG haar landelijke spreiding. Minstens zo belangrijk is dat het kantoor dezelfde waarden nastreeft als de andere leden van NLG.

Hoeijmakers Groep zal later dit jaar ook aandeelhouder worden van NLG Verzekeringen B.V. en haar schadevolmachten daar onderbrengen. Met deze stap draagt Hoeijmakers de aansturing van zijn volmachtbedrijf en de automatisering over. Daarvoor krijgt Hoeijmakers toegang tot een professioneel geleid volmachtbedrijf met volmachten van 15 verzekeraars en een robuuste automatisering.

Ruud Hoeijmakers over zijn lidmaatschap van NLG Groep: “Het spreekt me erg aan om met een groep ondernemers samen te werken die elkaar en elkaars bedrijven door en door kennen. Dit betekent dat je kan klankborden met gedreven collega’s die dezelfde passie hebben voor het vak en die ook een hoge kwaliteit van hun dienstverlening nastreven. De best practices van je collega’s kunnen inzetten in je eigen bedrijf zorgt voor een mooie impuls voor je onderneming.”


Lees hier het persbericht van 25 mei 2022.