· Door NLG · In Kantoor nieuws

Kettlitz Wulfse en Vanbreda samen verder onder één naam en één locatie

Sinds maart 2017 werken Kettlitz Wulfse Verzekeringen en Vanbreda Risk & Benefits samen. Met ingang van 11 juni 2018 treden zij gezamenlijk naar buiten als Vanbreda Risk & Benefits en werken ze vanuit één kantoor in Gouda. Hiermee is de volgende stap gezet in het verstevigen van de positie van het bedrijf als risicomanagementpartner.

Eén naam: Vanbreda Risk & Benefits

Op 11 juni verdwijnt de naam Kettlitz Wulfse Verzekeringen en worden alle activiteiten voortgezet onder de naam Vanbreda Risk & Benefits. Bestaande en nieuwe klanten kunnen bij Vanbreda Risk & Benefits terecht voor scherpe adviezen en verzekeringsoplossingen die nauw aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Nieuwe locatie: van Nieuwegein en Rotterdam naar Gouda

Op 8 juni 2018 zijn de kantoren van Kettlitz-Wulfse in Nieuwegein en Vanbreda Risk & Benefits uit Rotterdam verhuisd naar één nieuwe locatie in Gouda. Met deze verhuizing zijn ook het telefoonnummer en de e-mailadressen gewijzigd. Daarnaast zijn beide websites samengevoegd op www.vanbredanl.com.

Het nieuwe adres is: Kampenringweg 45D, 2803 PE Gouda
Telefoon: 088 – 273 32 00, e-mail: info@vanbredanl.com

Fusie Volmacht bedrijven

Met het samengaan van Vanbreda Risk & Benefits en Kettlitz-Wulfse Verzekeringen, zijn ook de volmachtbedrijven W.P. van der Held Assuradeuren BV en Kettlitz-Wulfse Volmachten B.V. gefuseerd. Zij gaan samen verder onder de naam Ecodass Insurance Services. In deze vennootschap zijn de volmachtactiviteiten ondergebracht. Zij is daarmee partij bij alle samenwerkingsovereenkomsten volmacht.

Sterke positie in zakelijk risico advies

Onder onze nieuwe naam en vanuit het nieuwe kantoor is Vanbreda Ris & Benefits een sterke, inhoudelijke en gedreven partner op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen. Dit levert een goede uitgangspositie voor de toekomstbestendigheid voor klanten en medewerkers.


Bron: www.vanbredanl.com