· Door NLG · In NLG nieuws

Rivez sluit zich aan bij NLG

De NLG groep wordt per 1 juli uitgebreid met Rivez Assurantiën & Risicobeheer in Venray. Het totale aantal deelnemers, allemaal voormalige NVA-kantoren, komt hiermee op tien.

Een aantal andere kandidaatdeelnemers zou nog “op het vinkentouw zitten”. Directeur Gerard Groot van Rivez, die zegt al bijna een jaar voorbereidende gesprekken te hebben gevoerd met de Noordeloos Groep, verwacht veel van de krachtenbundeling. “Ik zie veel samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van inkoop, productontwikkeling, ICT en volmachten. Ook heb ik begrepen dat de leden hun Anva-systemen willen koppelen en dat er een speciale Anva-applicatieclub komt.” Het bevalt Groot ook dat de ‘deelnemers allemaal kantoren zijn met de ambitie om te groeien.’

Volgens Groot was het gebied waarin zijn bedrijf opereert een belangrijk pluspunt voor deelname. “Onze regio’s Oost-Brabant en Noord-Limburg vallen precies tussen de gebieden waar Westenburg Assurantiën en de Offermans Joosten Groep werkzaam zijn.”

Rivez heeft dertig medewerkers en een kleine 10.000 relaties. Het bedrijf boekte in 2008 een provisieomzet van ruim € 2 miljoen.

NLG ging begin maart van start met de kantoren BeneVia (Heinenoord), Eijgendaal & Van Romondt (Den Haag), Lukassen & Boer (Papendrecht), Millenaar Adviesgroep (Hoofddorp), Offermans Joosten Groep (Geleen), Thoma Groep (Lochem), Veldhuis Adviesgroep(Heerde), VMDeerenberg (Alphen a/d Rijn) en Westenburg Assurantiën (Breda).

Belangrijke argumenten voor de samenwerking zijn het inkoopvoordeel, koppeling van Anva-systemen en ontwikkelen van nieuwe producten