· Door NLG · In NLG nieuws

RONDETAFEL MET ROALD VAN DER LINDE

Afgelopen maandag was Roald van der Linde, lid van de Tweede Kamer en woordvoerder van de VVD voor de financiële markt, virtueel op bezoek bij enkele Adfiz-leden die samenwerken binnen de NLG groep. Tijdens alweer de derde Rondetafel met Van der Linde maakte hij nader kennis met de praktijk van digitalisering en samenwerking bij advieskantoren en problemen in de zakelijke markt.

Vanwege de huidige omstandigheden was besloten om de bijeenkomst niet fysiek te houden maar digitaal. Normaal gesproken is een rondtafel om kennis te maken met de kantoorpraktijk door een bezoek aan de werkvloer, maar ook via de schermen was er voldoende mogelijkheid om in te gaan op de waarde van advies, professionalisering en digitalisering in de sector en de waarde van samenwerking.

Tijdens de bijeenkomst is ingezoomd op de zakelijke adviesmarkt en de ontwikkelingen in die markt. Het was goed om te zien hoe elk kantoor op zijn eigen wijze de dienstverlening naar de klant heeft ingericht en tegelijk dat kantoren door samen te werken elkaar versterken. De ondernemers lieten zien hoe ze met elkaar werken aan professionalisering en verbetering van dienstverlening via digitalisering en kennisdeling. Daarnaast kwamen ook de actuele onderwerpen aan de orde in de zakelijke markt. Daarbij ging het onder andere om de verharding in de zakelijke markt.

Aansluitend is Roald door AM geïnterviewd en in zijn antwoorden is hij ingegaan op deze zaken.

Komende vrijdag is er een Rondetafel bijeenkomst met Evert-Jan Slootweg van het CDA.