· Door Administrator · In

Online Salarisadministratie

De verwerking, administratie en uitbetaling van salarissen is een maandelijks terugkerend ritueel. Juist daarom is het van belang dat u dit efficiënt doet. Eén keer een goede oplossing is elke maand een goede oplossing. U kunt de volledige salarisverwerking aan ons overlaten. Wij bieden u een online oplossing om snel en eenvoudig mutaties aan ons door te geven.

Bij een goede salarisverwerking hoort de overdacht van mutaties en gegevens. Hier bieden we een efficiënte softwaretool, waarmee we gezamenlijk de salarisverwerking kunnen optimaliseren. De juistheid, volledigheid én tijdigheid van de aanlevering door u is namelijk een cruciaal punt.

Het systeem is een zogenaamde ASP-applicatie, waarbij de gegevens vastgelegd worden op een centrale, goed beveiligde server. Via een webportaal kunt u op elke locatie mutaties invoeren, salaris- en personeelsgegevens raadplegen en bruto/netto berekeningen maken. Kortom, dankzij deze tool worden administratieve en ondersteunende processen veel efficiënter. Bij de berekeningen houden wij rekening met de actuele percentages en toeslagen. En zoals met elke tool, bepaalt de vakman het succes ervan. Daarom ondersteunen we u graag met kennis, ondersteuning en instructies.

Ja, ik wil ook een efficiënte administratie voeren!