· Door NLG · In Arbo

Vacature administratief medewerker casemanagement

32-40 uur, locatie Heerde

Ben je een opgeruimd en gestructureerd type? Vind jij het leuk om contact te hebben met klanten en word je er blij van om mensen te helpen? Wil jij alle ins en outs van de arbodienstverlening leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Helpen en ondersteunen is jou op het lijf geschreven
Als arbodienst helpen wij werkgevers bij het begeleiden van zieke werknemers. Soms is het ziekteverloop kortdurend, maar een werknemer kan ook langdurig verzuimen. En helpen wij bij de re-integratie van die werknemer. In beide gevallen zorgen we dat de werkgever aan alle wettelijke voorschriften voldoet. Dit valt allemaal onder casemanagement. Hiervoor hebben we gecertificeerde casemanagers in dienst met jarenlange ervaring. Jij draagt zorg voor de administratieve afhandeling, zoals het invoeren van nieuwe klanten, het inboeken van diensten in het verzuimdossier en het controleren van facturen. Daarnaast ga je het team ondersteunen bij alle overige voorkomende taken, zoals bijvoorbeeld het plannen van consulten bij verschillende bedrijfsartsen en het versturen van de uitnodigingen voor die afspraken.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten
Naast de administratieve taken, vind je het ook leuk om in contact te zijn met mensen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden: je bent niet alleen betrokken, maar ook duidelijk en je houdt van het creëren van overzicht. Door een goede informatievoorziening geef jij onze klanten vertrouwen en rust. Je houdt alle klantcontacten nauwkeurig bij in het dossier van de klant. Wij werken daarbij in verschillende systemen gericht op verzuimadministratie.

Je bent een echte teamspeler
Je werkt nauw samen met jouw collega’s van het Arbo-team, bestaande uit 4 casemanagers. Maar je hebt ook regelmatig contact met de collega’s van ons verzekeringskantoor Veldhuis Advies. In totaal werken er ruim 80 medewerkers op ons gezamenlijke kantoor in Heerde. Daarnaast werken we in een landelijk samenwerkingsverband met de 5 andere NLG Arbo-vestigingen.

Wat wij van jou verwachten?

  • Belangrijk is dat je gestructureerd werkt en oog hebt voor detail. Je gaat zorgvuldig en nauwkeurig te werk.
  • Ook ben je klantgericht en communicatief ingesteld. Je bent resultaatgericht en betrokken.
  • Als basis heb jij een afgeronde MBO opleiding of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. Je bent bereid om in de toekomst verder te leren.
  • Kennis van Microsoft Office, we werken veel met Excel, Word en Outlook.
  • Enige ervaring is natuurlijk altijd prettig, maar ben je een jonge schoolverlater en je herkent je in deze omschrijving, aarzel dan niet om te solliciteren.

Wat jij van ons mag verwachten?
NLG Arbo Oost is een professioneel bedrijf dat hoogwaardige arbodienstverlening biedt. We stellen onze medewerkers daarbij in staat om op een eerlijke en professionele manier onze klanten te helpen. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke aanvullende zorgverzekering en een premievrije pensioenregeling. Uiteraard krijg je een goed salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.

En verder…
Onze missie is het leveren van een bijdrage aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen. Zowel in de regio, als richting onze klanten en onze eigen medewerkers. Bij ons kan je je werk zittend, staand, fietsend of balancerend uitvoeren. Zo blijf je lekker vitaal. Ook lunchen we elke dag samen. Onze kantine heeft een vers en biologisch aanbod en voorziet dagelijks in een gezonde snack!

Reageer vandaag nog!
Stuur jouw CV met een korte motivatie naar oost@nlg-arbo.nl. We hopen zo snel mogelijk de eerste gesprekken te voeren.

Liever eerst nog wat meer info?
Neem dan gerust contact op met jouw nieuwe teamleider Margreet Mulder via tel. 0578 – 200102.