· Door NLG · In Arbo nieuws

Vacature ervaren Casemanager in Heerde

Voor onze vestiging in Heerde zoeken we een

Casemanager
(fulltime)

Helder

Als casemanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van het volledige verzuimdossier van een ziekgemelde medewerker. Je ondersteunt werkgever en werknemer in de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter. Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving zodat je onze klanten een helder een deskundig advies kunt geven.

Actief

Als casemanager ben je actief gericht op werkhervatting. Je bent regiehouder van het verzuimdossier, zet adequate interventie in overleg met werkgevers in met als doel een efficiënte en effectieve re-integratie van de ziekgemelde medewerkers te bewerkstelligen. Daarnaast ben je betrokken bij alle uitvoeringstaken in het kader van verzuimbegeleiding en de administratieve afhandeling hiervan. De casemanager onderhoudt contacten met externe partijen zoals bedrijfsarts, interveniërende partijen, het UWV en andere (non-)medische instanties.

Persoonlijk

Verzuimbegeleiding is maatwerk, vinden wij! Als casemanager maak jij het verschil. Wij zoeken een casemanager die communicatief sterk is en een luisterend oor kan bieden. Je gaat voor mensen en mogelijkheden!

De casemanager heeft telefonisch contact en adviseert werkgever en werknemer. Het voeren van casemanagement gesprekken op locatie van de werkgever kan tot de werkzaamheden behoren.

Functie eisen

Diploma Casemanagement Regio op Verzuim (CRoV) of Register Case en Care Manager (RCCM).

Heb je hart voor verzuim, ben je accuraat, beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden?
Kun je goed luisteren, heb je empathisch vermogen en ben je initiatiefrijk?
Heb je de beschikking over eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke overeenkomst die bij gebleken geschiktheid voortgezet kan worden in een vast dienstverband. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie, waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een utidagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze mooie functie? Neem dan contact op met jouw nieuwe teamleider Margreet Mulder via tel. 0578-200102.
Informatie over onze organisatie vind je op deze website.

Sollicitaties kun je richten aan: m.mulder@nlg-arbo.nl.