· Door NLG · In NLG nieuws

Vacature Verzuimconsulent te Heerde


Voor onze vestiging in Heerde zoeken wij een

Verzuimconsulent (32-40 uur)

Helder

Als verzuimconsulent ondersteun je werkgever en werknemer in de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter. Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving zodat je onze klanten een helder en deskundig advies kunt geven.

Actief

Als verzuimconsulent ben je actief gericht op werkhervatting. Jij regisseert en coördineert het proces naar werkhervatting of WIA-aanvraag. Daarnaast ben je betrokken bij alle uitvoeringstaken in het kader van verzuimbegeleiding en de administratieve afhandeling hiervan. De verzuimconsulent onderhoudt contacten met externe partijen zoals bedrijfsarts, interveniërende partijen en het UWV.

Persoonlijk

Verzuimbegeleiding is maatwerk, vinden wij! Als verzuimconsulent maak jij het verschil. Wij zoeken een verzuimconsulent die communicatief sterk is en een luisterend oor kan bieden. Je gaat voor mensen en mogelijkheden!

De verzuimconsulent heeft telefonisch contact en adviseert werkgever en werknemer.

Functie eisen

MBO opleiding Sociaal juridische dienstverlening (niveau 4) of MBO opleiding Personeel en Arbeid (niveau 4). Heb je hart voor verzuim, ben je accuraat, positief ingesteld, dienstverlenend, klantgericht, heb je empathisch vermogen en ben je initiatiefrijk? Heb je de beschikking over eigen vervoer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden jou

Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke overeenkomst die bij gebleken geschiktheid voortgezet kan worden in een vast dienstverband. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega´s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze mooie functie? Neem dan contact op met Marco de Nijs via tel. 0578-200100.
Informatie over onze organisatie vind je op onze website www.nlg-arbo.nl.

Sollicitaties kun je richten aan: oost@nlg-arbo.nl